Gå til hoved-indhold

Børn & Familie

Tuwano tilbyder ikke længere forløb inden for servicelovens rammer. Der kan i stedet henvises til MENSK, for indsatser på familie- og socialområdet. Læs mere nedenfor.

For at kunne levere en mere specialiseret indsats på både beskæftigelses- samt familie- og socialområdet, vil Tuwano fremadrettet udelukkende beskæftige sig med forløb inden for beskæftigelsesloven. Ved ønske om forløb indenfor servicelovens rammer, skal der i stedet henvises til vores søsterselskab, MENSK.

MENSK er specialiseret indenfor at hjælpe børn, unge, voksne og/eller familier, som af forskellige årsager har brug for støtte i eller uden for hjemmet. Der kan henvises til socialpædagogisk bistand, familiebehandling, støtte- og kontaktpersonforløb, skolefastholdelse, støtte til deltagelse på ungdomsuddannelse og ledsageordning efter både §45 og §97. Derudover kan der henvises til et screeningsforløb, for at afdække relevante støttebehov.

MENSK har bred erfaring med at arbejde på tværs af forvaltninger og interne kommunale projekter og har dermed også solid erfaring med at samarbejde med kommunale fagpersoner samt dokumentere på en måde, som matcher de kommunale standarder og systemer.

Personerne bag Tuwano og MENSK er de samme, og der leveres derfor fortsat indsatser af samme høje kvalitet, af konsulenter som har erfaring og ekspertise i at skabe positiv udvikling for børn, unge og familier.  

Henvis via www.mensk.dk eller kontakt daglig leder Charlotte Gosch på tlf. 5170 0287