Gå til hoved-indhold

Om Tuwano

Tuwano Aps er ekstern leverandør til en række instanser i kommunernes jobcentre, socialforvaltninger og familieafdelinger. Vi fungerer dermed som anden aktør til kommunerne.

Vi har specialiseret os i dels at hjælpe borgere, som befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet tilbage i uddannelse og/eller beskæftigelse, dels at hjælpe børn, unge, voksne og/eller familier, som af forskellige årsager har brug for støtte i eller uden for hjemmet.

Vi bygger dermed vores fundament på to ben og opererer i vores dagligdag dels i Beskæftigelsesindsatsloven (LAB) og Aktivloven (LAS), dels i Serviceloven (SEL), hvilket vi føler os fortrolige og godt tilpas med. Vi har en bred erfaring med at arbejde på tværs af forvaltninger og interne kommunale projekter og har dermed også solid erfaring med at samarbejde med kommunale fagpersoner samt dokumentere på en måde, som matcher de kommunale standarder og systemer.

I vores rolle som anden aktør anser vi os selv som
kommunernes samarbejdspartner fremfor leverandør.

VI LEVER AF EFFEKTIVITET

Tiderne har ændret sig fra fokus på rettidigheder til mere fokus på effekt. Det er en transformation, som vi er rigtig glade for hos Tuwano. Det er nemlig den tankegang, som udgør den røde tråd, der løber igennem alt, hvad vi foretager os. Vi har et ønske om, at det, vi gør, skaber langvarig effekt og mening for vores borgere og samarbejdspartnere i kommunerne.

Vi tilbyder et anderledes og mere effektfuldt syn på
den håndholdte indsats på beskæftigelses- samt børne- og familieområdet.

HVAD BETYDER TUWANO?

Tuwano står for TUrn aWAy NOw og hentyder til de borgere og/eller familier, der af forskellige årsager er kommet på afveje og har vanskeligt ved selv at finde tilbage på sporet igen. Vores formål er at hjælpe disse borgere med at finde deres ståsted i tilværelsen samt hjælpe dem med at tage ansvar for og fastholde en god og sund udvikling.

HVAD SIGER VORES SAMARBEJDSPARTNERE OM OS?

  • Deres faglige dokumentation går tæt på borgeren og familien. Vi får et indblik, vi ikke tidligere har haft.
  • Vi oplever en kærlighed for arbejdet med borgeren og en tilgang, der vægter øjenhøjde, respekt og nærvær.
  • De er fokuserede på, at borgeren fastholdes i skolesystemet.
  • Deres skiftlige dokumentation matcher vores kommunale standarder og systemer, hvilket gør det nemt at bruge og arkivere i sagsmapperne.
  • Deres prisstruktur er gennemskuelig og ligetil.
  • Tuwano har ikke nogen bindingsperioder og kan stoppe sager fra dag til dag.

Vi gør det godt! Faktisk så godt at vi tilbyder nye kunder at arbejde gratis, f.eks. ved at tage 1-2 sager uden beregning eller bindingsperiode, for derigennem at vise, at vi rent faktisk gør en forskel.

 

Er du blevet nysgerrig? Log ind for at møde vores Konsulenter og Jobagenter, læse mere om vores forløb samt henvise en borger.

Log ind