Gå til hoved-indhold

Mission & Vision

Vi mener, at alle mennesker har ret til et selvforsørgende og meningsfuldt liv. Dette gælder, uanset hvilke udfordringer man befinder sig i. 

For os handler det om at være effektive, banebrydende og nytænkende i vores samarbejde med kommunerne og borgerne. Alene på den måde kan vi hjælpe borgerne hen imod et selvforsørgende liv, hvor de trives på livets forskellige arenaer.

Mission

Vi ønsker at støtte borgere videre ad en farbar vej mod større trivsel, uddannelse og selvforsørgelse. Vi hjælper, motiverer og støtter den udsatte, sårbare og marginaliserede borger med at skabe et meningsfyldt liv, forbedre sin livskvalitet og ikke mindst finde sin plads i samfundet i kraft af tilknytning til uddannelsessystemet eller arbejdsmarkedet. Vi tilbyder en række forløb for forskellige målgrupper. Fællesnævneren for samtlige forløb er, at vi skaber tillidsfulde relationer til borgerne, fordi vi er af den overbevisning, at det er i relationen mellem mennesker, at potentialet for udvikling og forandringer ligger.

Vi er til for at guide (udsatte) borgere til et selvforsørgende
og meningsfuldt liv i trivsel samt skabe samfundsmæssig værdi.

Det betyder meget for os, at det, vi gør, afspejler samfundet og lovgivningen, som den er netop nu. Vi er derfor smidige i vores tilgang til borgerne og arbejder løbende på at tilpasse vores kompetencer og forløb til de lovgivningsmæssige ændringer, som sker på området.

Vision

Vi ved, at vi skaber livsvarige ændringer for de borgere, der indgår i et forløb hos os. Vi ønsker derfor, at flere borgere bliver henvist til os, så vi i samarbejde med kommunernes instanser kan sikre et meningsfuldt og selvforsørgende liv for endnu flere.

Vi vil være kommunernes foretrukne samarbejdspartner på
beskæftigelses-, uddannelses- samt børne- og familieområdet.

Vores vision kan ikke realiseres uden gode samarbejdspartnere. Derfor afholder vi kvartalsvist halvdags-workshops for vore samarbejdspartnere i kommunerne. På disse eftermiddage får vi udvidet vores faglige horisont, samtidig med at vi får inspireret, netværket og sparret med hinanden.

Er du blevet nysgerrig? Log ind for at møde vores Konsulenter og Jobagenter, læse mere om vores forløb samt henvise en borger.

Log ind